BARO BAŞKANIMIZ AV. SERKAN PEKMEZCİ KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
Tarih: 25.11.2021 | Okunma Sayısı: 746

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı ülke geneliyle eş zamanlı olarak, Bayburt Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Cüneyt Epcim, Belediye Başkan Vekili Nesimuttin Selçuk, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Bayburt Barosu Başkanı Av. Serkan Pekmezci, Vali Yardımcısı Göksel Yüksel ve koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın 81 ilde eş zamanlı telekonferans yöntemiyle yaptıkları değerlendirmelerin ardından koordinasyon kurulu toplantısı sona erdi.

KADINA ŞİDDETE HAYIR!
BAYBURT BAROSU

18.10.2024
AV. SERKAN PEKMEZCİ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.