KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYGULAMASI KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI
Tarih: 14.06.2022 | Okunma Sayısı: 550

Türkiye Barolar Birliği(TBB), Bayburt Barosu ve Gümüşhane Barosu’ nun işbirliği ile düzenlenen Sertifikalı “ Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Uygulaması ” konulu Meslek İçi Eğitim Semineri Gümüşhane Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın R.Erinç SAĞKAN’ ın yaptığı seminere Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Sayın Av. Sibel SUİÇMEZ, Baro Başkanımız Sayın Av. Serkan PEKMEZCİ,  Erzurum Baro Başkanı Sayın Av. Talat GÖĞEBAKAN, Gümüşhane Baro Başkanı Sayın Av. Metin ASLAN, Baromuzun ve Gümüşhane Barosunun kıymetli avukatları katılım sağlamışlardır.

Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

BAYBURT BAROSU BAŞKANLIĞI

18.10.2024
AV. SERKAN PEKMEZCİ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.